Vår Festtallrik innehåller följande allergener
Fjällröding: Ägg, fisk, senap, svaveldioxid & sulfit
Kalkonbröst: –
Potatis– & Västerbottenbakelse: Mjölkprotein
Krustad med timjancrème & gulbetor: Spannmål, ägg, mjölkprotein, senap, svaveldioxid & sulfit
Säsongens grönsaker: Svaveldioxid & sulfit
Elwings brödkorg: Spannmål, mjölkprotein
Ekologiskt smör: Mjölkprotein
All information om allergi- och specialkost fyller du i när du kommit till kassan!
Har någon i sällskapet en allergi eller intolerans? Tallrikarna med specialmat märks upp så att det blir tydligt vem som ska ha vilken tallrik. Meddela oss också om någon är vegetarian eller vegan.
Elwing rekommenderar
Om du på förhand vet att det exempelvis kommer många vegetarianer till ditt evenemang, bjud på helvegetarisk mat. Det är väldigt trevligt att alla gäster äter samma sorts mat!
Vill du veta mer om innehållet och allergener i maten ring 08-51 48 48 80. Vi svarar måndag-fredag mellan kl.8.00 och 17.00.