Vår Säsongstallrik, mellan årstiderna innehåller följande allergener
Örtstekt kalkon med picklad gulbeta: Svaveldioxid & Sulfit
Potatis- & grönsaksfrittata med örtcrème: Ägg, Mjölkprotein
Rostade rödbetor med friterad kapris, spenat & balsamico: Svaveldioxid & Sulfit
Sallad på kålrabbi & rödkål: Svaveldioxid & Sulfit
Alpenberger med Elwings tomatmarmelad: Mjölkprotein, Svaveldioxid & Sulfit
Citrusyoghurt: Mjölkprotein
Elwings Noga utvalda brödkorg: Spannmål (gluten)
Växtbaserat ”smör”: –
All information om allergi- och specialkost fyller du i när du kommit till kassan!
Har någon i sällskapet en allergi eller intolerans? Specialmaten läggs på egna fat och märks upp. Ibland går det bra att de tar från den vanliga buffén/menyn, i dessa fall finns skriftlig information om det med i leveransen! Meddela oss också om någon är vegetarian eller vegan, så att vi kan anpassa er vintriga säsongsmat.
Elwing rekommenderar
Om du på förhand vet att det exempelvis kommer många vegetarianer till ditt evenemang, bjud på en helvegetarisk buffé. Det är väldigt trevligt att alla gäster bjuds på samma mat och ingen behöver fundera på vad som är vegetariskt.
Vill du veta mer om innehållet och allergener i maten ring 08-51 48 48 80. Vi svarar måndag-fredag mellan kl.8.00 och 17.00.