Vår Säsongstallrik vinter innehåller följande allergener
Helstekt flankstek med BBQ-glaze & inkokt lök: Selleri, Svaveldioxid & Sulfit
Potatisterrine med örter: Mjölkprotein
Sallad på svartrot & picklade Gotländska gulbetor: Svaveldioxid & Sulfit
Rostad butternutpumpa med spenat & rostade frön: –
Svamptimbal med picklad svamp: Ägg, Mjölkprotein, Svaveldioxid & Sulfit
Ört- & pepparrotsmajonnäs: Ägg, Svaveldioxid & Sulfit
Lagrad Comté med vintermarmelad på sviskon & kanel: Mjölkprotein, Svaveldioxid & Sulfit
Elwings utvalda brödkorg: Spannmål (gluten) & Mjölkprotein
Växtbaserat ”smör”: –
All information om allergi- och specialkost fyller du i när du kommit till kassan!
Har någon i sällskapet en allergi eller intolerans? Specialmaten läggs på egna fat och märks upp. Ibland går det bra att de tar från den vanliga buffén/menyn, i dessa fall finns skriftlig information om det med i leveransen! Meddela oss också om någon är vegetarian eller vegan, så att vi kan anpassa er vintriga säsongsmat.
Elwing rekommenderar
Om du på förhand vet att det exempelvis kommer många vegetarianer till ditt evenemang, bjud på en helvegetarisk buffé. Det är väldigt trevligt att alla gäster bjuds på samma mat och ingen behöver fundera på vad som är vegetariskt.
Vill du veta mer om innehållet och allergener i maten ring 08-51 48 48 80. Vi svarar måndag-fredag mellan kl.8.00 och 17.00.