Catering bröllop i Stockholm – pris?

Catering bröllop i Stockholm – pris? Två tips för att hålla kostnaderna nere!

Ska du och din käresta slå era påsar samman i huvudstaden! Grattis! Ett bröllop i Stockholm stundar och ni behöver ordna med allt vad en sådan fest innebär: lokal, underhållning och bröllopsmat. Men vad kostar det? Vilket pris bör man förvänta sig att betala för catering till ett bröllop i Stockholm? Och vad kan man göra för att hålla kostnaderna nere? Här är två tips!

Catering bröllop i Stockholm – pris? Tips 1: Budgetera för ert välmående

Gör en budget för alla utgifter till ditt bröllop – och välj med omsorg vad du lägger pengarna på. De flesta som gift sig och haft en bröllopsfest är överens om att man inte ska vara dumsnål. Det kan helt enkelt vara bättre att lägga en aningen större summa för att ta bort en stor del av den stress och press som ett så pass omfattande kalas innebär.  

Catering bröllop i Stockholm – pris? Tips 2: Prioritera och be om hjälp

För att budgetera bör ni så klart också prioritera bland alla de möjliga kostnader ni skulle kunna ha. Försök, som nämnt ovan, betala för de “jobbigare” sakerna att fixa själva, såsom catering för bröllopet. Blommor kanske ni kan plocka själva? Dekorationer kanske en pysslig vän eller släkting kan hjälpa till med? Tänk utanför boxen och fundera på vad gästerna kan hjälpa till med! 

Catering för ert bröllop i Stockholm med Elwing Catering & Co. 

Att leja bort vissa delar av arbetet kan vara bra för att kunna låta något slags infinna sig innan den stora dagen och för att kunna njuta  av festligheterna. Många anser att en av de bästa delarna att låta någon annan göra är just bröllopsmaten, för att slippa lägga ned timmar eller dagar på att laga den själv. Men vad är då priset för catering på ett bröllop i Stockholm? Det skiljer naturligtvis från leverantör till leverantör, men hos oss på Elwing Catering & Co. kan du hitta catering till bröllopet för ca 250-500 kronor per person exklusive moms. Vi har tiotals år av erfarenhet med att organisera flera delar av bröllopet – naturligtvis även cateringen. Vi har ett klimatsmart och svinnfritt fokus, och vill att bjuda varenda gäst på en stor matupplevelse. Välkomna att kontakta oss för att nära samarbete kring ert bröllop i Stockholm eller beställ catering enkelt och smidigt online, via vår webbshop!