matraddare-ar-klimatsmart-mat-fran-elwing-co-catering-i-stockholm-utan-svinn
 • Buffé #maträddare – för dig som är modig & miljösmart

  Minst 15 pers.
 • Vågar du beställa utan att veta vad du får?  Beställ en extra miljö- & klimatsmart buffé!

  Beställ senast 3 vardagar innan leverans.
  • Färska råvaror
  • I säsong
  • Miljövänlig
 • Antal personer
  Totalpris
  289 kr / pers
  (inkl. moms)
  Antalet personer är för få!
  • Tryggt & enkelt
  • Gott & vackert
  • Miljösmart
 • Buffé #maträddare

  Vill du överraska både dig själv och dina gäster? Vågar du beställa utan att veta vad du får? Beställ en extra miljösmart buffé!

  När du beställer denna buffé blir rätterna en överraskning då rätterna är unika baserat på vilka råvaror vi har. Våra duktiga kockar kommer skapa rätter utifrån säsong och dagens råvarutillgång. Det enda du behöver veta om du beställer den här buffén är att du och dina gäster kommer bli mätta, det kommer vara gott och ni kommer få någonting att prata om samtidigt som ni avnjuter detta spännande val!

  Inga rätter är ”återanvända rester”. Allting håller samma höga kvalitet som vanligt. Vi tar hand om det som är gott och fullt ätbart på varje råvara.

  Buffé #maträddare innehåller minst ett animaliskt protein. Önskar du välja bort animaliskt protein och vill ha en vegetarisk rätt till istället, meddela oss när du lägger din beställning.

  Läs mer om Buffé #maträddare under beskrivning!

  Vi levererar din buffé upplagd på porslinsfat (observera att du själv står för uppläggningsbestick).

  OBS! Frakt tillkommer i kassan.

  Buffé #maträddare är ett modigt, smart och välsmakande val

  Visste du att det slängs ca 45 kg ätlig mat per person och år. Svinn är definierat som mat som framställs i syfte att ätas av människor, men som av olika anledningar inte gör det. Det vill vi ändra på! Varför inte ta hand om HELA blomkålen? Måste vi slänga kärnhusen och skalen på äpplena vi gör äppelkaka på eller kan vi använda det till någonting annat? Blomkålen blir fantastiskt god när den kryddas upp och ugnsbakas och i vintras skålade vi in julen på Elwing & Co. med äppelglögg gjord på våra äppelrester.

  Ta ställning och få samtidigt någonting intressant att diskutera när ni avnjuter vår goda mat. Genom att välja vår Buffé #maträddare så väljer du inte bara en god buffé, du gör också någonting gott för vår jord!

  Denna buffé passar

  när du vill bli överraskad
  när du vill vara miljösmart & klimatsmart
  när dina gäster ska få något att prata kring

  Porslin, glas och bestick

  Tips: Du kan beställa tallrikar, glas och bestick till din buffé. Du hittar produkten under Menyer.

   

  Den här bufféns allergener kommer levereras tillsammans med buffén

  All information om allergi- och specialkost fyller du i när du kommit till kassan!

  Har någon i sällskapet en allergi eller intolerans? Specialmaten läggs på egna fat och märks upp och ibland går det bra att de tar från den vanliga buffén/menyn, i dessa fall finns skriftlig information om det med i leveransen! Ange även om du har vegetarianer eller veganer i sällskapet.

  Du behöver bara duka upp din buffé på buffébordet

  Vi levererar din buffé upplagd på porslinsfat (observera att du själv står för uppläggningsbestick). Faten plastar du av och ställer fram direkt på buffébordet. Tillsammans med din leverans får du menyskyltar som du ställer ut vid bufféfaten.

  Leveranstid

  Vid beställning anger du vilken tid dina gäster ska äta maten. Vi kommer därefter att kontakta dig för exakt leveranstid. Vi levererar normalt måndag-fredag kl.8.00-17.00, lördagar kl.10.00-15.00. Vi kan leverera i thermobehållare så att maten hålls kyld tills det är dags att duka upp. Du behöver därmed inte oroa dig för att maten inte håller sig fräsch.

  Retur av porslin, backar m m

  Allt gods som avhämtas hos kund ska vara iordningställt och godset ska stå samlat på en och samma plats och vara lättåtkomligt för chaufför. I transportpriset ingår 10 minuter last och lossning. Eventuellt förkommet gods debiteras i efterskott. Läs igenom våra Köpvillkor noga i förväg, du godkänner dem i samband med att du lägger din beställning.

   

  Du kanske också gillar …

  Du tittade nyligen på