Säsongsbuffén innehåller följande allergener
Örtstekt kalkon med picklad gulbeta:Svaveldioxid & Sulfit
Potatis- & grönsaksfrittata med örtcrème: Ägg, Mjölkprotein
Rostade rödbetor med friterad kapris, spenat & balsamico: Svaveldioxid & Sulfit
Sallad på kålrabbi & rödkål: Svaveldioxid & Sulfit
Alpenberger med Elwings tomatmarmelad: Mjölkprotein, Svaveldioxid & Sulfit
Citrusyoghurt: Mjölkprotein
Elwings Noga utvalda brödkorg: Spannmål (gluten)
Växtbaserat ”smör”: –
All information om allergi- och specialkost fyller du i när du kommit till kassan!
Har någon i sällskapet en allergi eller intolerans? Specialmaten läggs på egna fat och märks upp så att det inte ska vara några tveksamheter kring vad personen med allergi kan äta.
Elwing rekommenderar
Vill du veta mer om innehållet och allergener i maten ring 08-51 48 48 80. Vi svarar måndag-fredag mellan kl.8.00 och 17.00.