Säsongsbuffén innehåller följande allergener
Örtstekt kalkonbröst från Ingelsta gård med eldad lök: –
Sparrispannacotta med syrad färsk sparris: Mjölkprotein, Svaveldioxid & sulfit
Rostad potatissallad med citron, örter & grönsakscrudité: Svaveldioxid & sulfit
Variation på tomater (färska, picklade & tomatvinegrette): Svaveldioxid & sulfit
Salsa Verde: Senap, Svaveldioxid & sulfit
Extra lagrad Grevé med jordgubbsmarmelad smaksatt med lagrad Balsamico: Mjölkprotein, Svaveldioxid & sulfit
Elwings brödkorg: Spannmål (gluten)
Växtbaserat “smör”: –
All information om allergi- och specialkost fyller du i när du kommit till kassan!
Har någon i sällskapet en allergi eller intolerans? Specialmaten läggs på egna fat och märks upp så att det inte ska vara några tveksamheter kring vad personen med allergi kan äta.
Elwing rekommenderar
Vill du veta mer om innehållet och allergener i maten ring 08-51 48 48 80. Vi svarar måndag-fredag mellan kl.8.00 och 17.00.