Ska du beställa catering i Stockholm till nyår? Här är 3 tips som förhöjer din kväll!

Vissa stora firanden är värda att förbereda lite extra. Däribland bröllop, jämna födelsedagar och så klart nyårsafton. Hösten har nätt och jämnt givit sig till känna – men det är dags att planera festen och beställa catering i Stockholm till nyårsfirandet! Men hur ser du till att nyårsfirandet blir så lyckat som möjligt? Här är våra tre bästa nyårstips!

1. Tips inför catering på nyår i Stockholm: Vickning är viktigt

Att planera en nyårsfest har vissa likheter med att skriva en roman. Till exempel att du bör påbörja arbetet med slutet i åtanke. För jo, vickningen är viktigare än du tror. Särskilt om dina nära och kära är gäster som uppskattar goda middagar, långa samtal och/eller att dansa in i gryningen. Vi på Elwing & Co. Catering rekommenderar norrländska tunnbrödsklämmor, amerikanska pizza slices eller en klassisk Janssons frestelse i portionsformat!

2. Tips inför catering på nyår i Stockholm: Alkoholfritt, javisst!

Visst förknippas den 31:a december lite extra mycket med bubbel. För de flesta kvittar det om det är champagne, cava eller crémant i de höga glasen. Men bubbla ska det. Det kan vara lätt att glömma bort de som måste eller vill dricka alkoholfritt just en sådan kväll. Men här har du chans att imponera! Istället för alternativ som läsk och mineralvatten kan du utforska Systembolagets alkoholfria sortiment eller kanske göra egna, bubbliga drinkar som passar till maten. Utgå från en drink du tycker om, tänk på vad du behöver byta ut och vilka smaker du sen behöver addera, för att få den så god som möjligt. Bara fantasin sätter gränser på nyår! 

3. Tips inför catering på nyår i Stockholm: De små detaljerna

Naturligtvis bör ett par stabila stapelrätter finnas med i nyårsbuffén. En pålitlig potatisgratäng eller sallad är något som de flesta kommer uppskatta och äta sig mätta på. Särskilt efter den långa nyårsmiddagen vill man som värd att gästerna ska lämna bordet belåtna. I övrigt tycker vi på Elwings att det är de små detaljerna som får en nyårsbuffé att gå från god till oförglömlig. En lokal specialitet som du vill bjuda på speciellt för tillfället, ett vin som lyfter upp varmrätten till oanade höjder och förberedda småflaskor till tolvslaget som gästerna tar med sig ut till fyrverkeriskådandet. Omtanke kan ta dig långt!

Nu har du förhoppningsvis fått mer kött på benen inför den stundande nyårsfesten! Tycker du om att hålla i alla trådar kan du så klart ordna med både mat, dryck och lokal själv. Men skulle det kännas övermäktigt finns cateringfirmor som gärna styr upp både små och stora nyårsfester. Genom att beställa catering i Stockholm får du en lyxig och smakrik matupplevelse, samtidigt som du kan njuta till fullo av umgänget med nära och kära. Här är de främsta fördelarna med att beställa catering till nyår i Stockholm:

 

  • Med catering till nyår kan du vara gäst på din egen fest. I Stockholm kan festerna bli både stora och långa. Det finns många man skulle vilja prata med, men fokus kan lätt glida över till alla de praktiska delarna som uppstår under olika delar av kalaskvällen. Därför tar vi på Elwing & Co. Catering gärna hand om din catering i Stockholm på alla sorters festligheter – så att du kan njuta av dem fullt ut. 
  • Med catering till nyår kan du börja det nya året som sig bör. Alla behöver en nystart. Det passar det nya året perfekt för. Men för att orka nystarta måste man vila. Därför passar det utmärkt att du helt slipper diskberget den 1:a januari när du beställer catering i Stockholm till nyår.  
  • Med catering till nyår kan du låta någon annan ordna med allt. Innan, under och efter. Det är då du måste vara på alerten för att få en lyckad fest: före det smäller, under själva kalaset och dagen efter. Men tack vare din cateringfirma kan du luta dig tillbaka helt och hållet. 

 

Låt oss se över allt som har med dina fester att göra; Elwing & Co. Catering kan ordna med lokal, mat, dryck och underhållning. Välkommen att lägga din beställning på catering i Stockholm i vår webbshop.